Избелване
BRITEWHITE

Професионалната избелваща система BriteWhite е създадена да възстанови оптималната естествена белота на Вашите зъби. Системата започва с Brite Smile професионален избелващ процес, който е клинично доказан и постига избелване на зъбите средно с осем нюанса по скалата на Vita – само за един час.

НИКОГА НЯМА ДА ИМАТЕ ДРУГ ПОДОБЕН СЛУЧАЙ ДА СЪЗДАДЕТЕ ПО-ДОБРО ПЪРВО ВПЕЧАТЛЕНИЕ!

Какво точно е
BRITEWHITE

ЗА ДА МОЖЕТЕ ДА ОЦЕНИТЕ ПРЕДИМСТВАТА НА BRITEWHITE, ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ:

 • Това е нов метод свързан с посещение при стоматолога, което продължава само ЕДИН ЧАС.
 • За разлика от другите методики тази процедура е напълно БЕЗБОЛЕЗНЕНА.
 • По време на избелването пациентът може да си почива, да слуша музика и напълно да РЕЛАКСИРА.
 • Brite Smile технологията НЕ УВРЕЖДА зъбният емайл, изкуствените корони и дори фотополимерните и порцелановите фасети.
 • Постигнатият ефект е ДЪЛГОТРАЕН

При другите методи са необходими многократни посещения при стоматолога или ежедневни апликации през нощта в домашни условия в течение на 10-14дни. При тях се използва гел с по-висока концентрация на перхидрол, което води до повишена чувствителност на зъбите. Методът Brite Smile е успешен в целия свят, благодарение на своята БЕЗБОЛЕЗНЕНОСТ, СКОРОСТ, БЕЗОПАСНОСТ и особено поради ИЗКЛЮЧИТЕЛНИТЕ РЕЗУЛТАТИ.

РАЗЛИЧНОТО В ИЗБЕЛВАНЕТО С BRITEWHITE

ПРОСТО

Много по-бели зъби само за един час. Това е много просто. Годините довели до пожълтяване и оцветяване на зъбите от пиенето на кафе, чай, червено вино и кола магически изчезват за време, което обикновено отделяте за фризьор, маникюр или обяд. Фактически, клиничните изследвания доказват, че избелването с BriteWhite прави зъбите по-бели средно с осем нюанса.

СИГУРНО

Професионалистите стоматолози от BriteWhite са изследвали и контролирали всеки аспект на избелващата процедура. Паралелните клинични изследвания във Forsyth Institute and University of Medicine and Dentistry of New Jersey потвърждават, че избелващата система BriteWhite е напълно безопасна. Вие можете изцяло да да се доверите на решението си да бъде проведена процедурата за избелване. BriteWhite е контролиран от стоматолози професионалисти и е клинично доказан при над 300 000 пациенти в целия свят, които са доволни от постигнатите резултати. Защо не поискате безплатна консултация още днес?

СЪВЪРШЕННА ТЕХНОЛОГИЯ

Тайната на BriteWhite e в комбинацията на патентования избелващ гел и източника на синя светлина. BriteWhite е специален, РН балансиран, активиран от специфична дължина на вълната избелващ гел, който предизвиква изключителен избелващ процес. Върху зъбите се поставя мек гел с 15% водороден прекис. Този гел се активира от съответната дължина на вълната на патентования източник на синя светлина BriteWhite, като му дава възможност за по-висока ефективност и бързина на действие повече от всички познати технологии. Синята светлина на BriteWhite осветява гела и активира избелващите му компоненти, които въздействат на естествените зъби. Тя активира гела понеже той е специално композиран да реагира на определена дължина на вълната. Клиничните изследвания проведени от BriteWhite и други изследователи потвърждават, че резултатите от тази избелваща процедура са около осем степени по-бели зъби, а при хора с по-тъмни зъби и в по-висока степен.

BRITEWHITE Е УНИКАЛНА, ЗАЩОТО:

 1. Светлинно активираната технология BriteWhite използва съвършена технология и толерантен избелващ гел.
 2. Процедурата е изключително ефективна.
 3. Всички манипулации се извършват от лицензирани стоматолози и подготвени професионалисти.
 4. Избелването продължава само един час. Ефекта е дълготраен.
 5. Вашето удовлетворение е гарантирано.

Свържете се с нас

Обадете ни се
+359 (2) 470 16 16
+359 888 883 142
Пишете ни
info@vestodent.com

Задайте ни въпрос

Ако имате нужда от консултация по специфичен въпрос, можете да ни се обадите или да ни пишете на e-mail или попълнете формата за контакт.

  СветаАполония

  В нашата клиника работят специалисти някои, от които са с над 30 годишен опит в денталната медицина.

  За нас

  Inspire Studio

  Copyright 2020 by BoldThemes. All rights reserved.