Зъбни
Импланти

Ако Ви липсват един или няколко зъба, няма да Ви се наложи повече да слагате нова или да носите стара зъбна протеза, тъй като Вие можете да си поставите имплантати в нашият специализиран кабинет по имплантология.

Зъбните имплантати – това са малки „изкуствени корени“, поставяни да заместят загубените.

Имплантатът се сраства с костта и става твърда опора за Вашите нови зъби.

Още за
Зъбните импланти

Известно е, че в резултат на загубата на зъбите върху костта не се оказва достатъчно натоварване – това води до нейната атрофия.  Имплантатите ще оказват налягане върху костта при дъвчене, ще могат да поддържат устните и бузите и ще Ви помогнат да изглеждате достойно и да съхраните лицето си.

Знаете ли, че поставяйки зъбен имплантат вместо протеза, Вие печелите не по-малко от 10 пъти!

 • Няма необходимост от изпиляване на съседните зъби.
 • Имплантатът може да се постави вместо извадения зъб още същия ден.
 • Вие напълно се освобождавате от необходимостта да поставите протези. Имплантатът за разлика от подвижната протеза няма да излезе от устата Ви в най- неподходящия момент.
 • Имплантатите, за разлика от протезите не променят вкуса на храната.
 • Подобрява се хигиената – храната не остава под коронките.
 • Подобрява се естетиката – имплантата изглежда така, както собственият зъб.
 • Вие спестявате време – поставянето на имплантатите е по-бързо от протезите.

В днешно време има над 300 вида зъбни имплантати, а 90% от тях – това са евтини аналози-копирани разработки на световните лидери на стоматологичното протезиране. В нашите клиники се използват имплантати на водещи фирми, в това число корейските Megagen  и Novobiotech .

Как протича лечението?

Отначало ще Ви изследваме клинично и рентгенологично, тъй като преди имплантирането е необходимо да бъдат излекувани съществуващите заболявания. Трябва да се излекуват и кариесите и да се почисти зъбния камък с провеждане на професионална зъбна хигиена. При наличие на някакви общи заболявания е задължително съгласието на лекуващия лекар. След общ преглед, ще Ви разясним процедурата и ще се планира датата на операцията. Под местна анестезия челюстта се разкрива на мястото ,където ще бъде поставен имплантата в костта. След поставянето на имплантата венеца се зашива.

Свържете се с нас

Обадете ни се
+359 (2) 470 16 16
+359 888 883 142
Пишете ни
info@vestodent.com

Задайте ни въпрос

Ако имате нужда от консултация по специфичен въпрос, можете да ни се обадите или да ни пишете на e-mail или попълнете формата за контакт.

  СветаАполония

  В нашата клиника работят специалисти някои, от които са с над 30 годишен опит в денталната медицина.

  За нас

  Inspire Studio

  Copyright 2020 by BoldThemes. All rights reserved.